2006-04-20

Defftips

# 7. Kryddstark mat ger lite extra förbränning + att du inte kan äta lika mycket om maten är stark. Chilipeppar och svartpeppar etc.

Andra bloggar om: , , , ,

Diettips

#6 Ta ett kalciumtillskott, sägs öka förbränningen.

Andra bloggar om: , ,

Tidningen Frida

Alltså, tidningen Frida "För unga tjejer" knäcker hårt. Vilken blaska! Jag skojar inte...

Andra bloggar om: , ,

Tips för deffen

# 5. Gå på vitlöken! Och bosätt dig i skogen! Nej, men vitlök har en massa positiva egenskaper, bland annat ökar förbränningen och därmed är du ett steg närmare ett sjyst sexpack och tvärmånga babes i bingen.

Andra bloggar om: , , , ,

Defftips

# 4. Krydda maten med lite kanel. Ökar förbränning och smakar gott.

Andra bloggar om: , , ,

2006-04-19

Bland det roligaste jag har läst

Manolo är nån slags blogg för, ja jag vet inte, kanske en liten klick människor i Stockholms innerstad med ett osunt intresse för mode. Manolo känns väääldigt metrosexuell. Ibland blir det stor humor. Som när man ska ge sig in på att ge fem tips på träning på gym. Första tipset är att man ska "Bespara dina medtränare upplevelsen av din hud", det vill säga att man ska ha långbyxor på sig på gymmet. Visst, jag kan hålla med. Men skälet att Manolo skriver det här är att författaren själv har värsta kycklingbenen. Det är vad jag tror i alla fall.

Ett annat tips heter så här, håll i er (fulltext http://manolo.se/?p=604):

"T-shirt till överkroppen
Få män klär i riktigt tighta tröjor. De må vara behagliga att träna i, men det är ingen ursäkt. Slimmade tröjor är förbehållna Stålmannen och linnen gör sig bäst på en ölmage framför Tipslördag. En lång- eller kortärmad t-shirt i samma storlek som du nyttjar till vardags är att rekommendera. Och du, släng den där “Öl byggde denna kropp”-tröjan nu. Avlagda reklamtryck funkar inte heller."

Haha, när den genomsnittlige Manolo-läsaren sätter på sig en riktigt tajt tröja så läser han nog inte Manolo längre... Tipset luktar muskelavund lång väg. Men, det är bara min ödmjuka åsikt.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

2006-04-18

Tänk på hållningen, världens enklaste tips

Vad snackar han om nu?! Jo, tänk så här: Du ser en tjej på typ 50 meters avstånd. Hon tittar ner i marken och släpar fötterna efter sig. Kutig rygg och små steg. Tänker man då att "Ja, jäklar det där verkar vara en skön tjej. Henne vill jag träffa!" Nej det gör man inte! Och, här kommer det..., det är samma om vi vänder på situationen, det vill säga du, som man, har den taskiga kroppshållningen. Om tjejen du ser på håll rör sig piggt, med huvudet högt och blicken riktad framåt så dras du automatiskt till henne med blick och intresse och det är lika tvärtom. Därför ska man alltid försöka sträcka på sig! För även om man skulle vara på uselt humör den dagen så ökar den egna känslan av välbefinnande bara man sträcker lite på sig, möter blickar och rör sig lite mer kraftfullt. Och, som kille är det aldrig ballt att ha händerna i fickorna. Det ger en känsla av att "här ska ingen komma in" och så kommer överkroppen automatiskt för mycket framåt vilket ger en lite kutig hållning. Seså, ut och ragga!
Andra bloggar om: , , , ,

Reklam

Nej inte riktigt. Hittade den här sidan http://www.buysnus.com/ när jag tittade runt lite. Skön greja att kunna beställa snus när man är i utlandet under en längre tid. Är man in London eller spanska storstäder är det lugnt. Då finns alltid någon skum tobaksaffär där man kan få lite "rapé" under disk. Ibland har dom nån skum amerikansk gegga men det får man ta. Själv har jag slutat snusa. Jo, faktiskt, jag är inte längre slav under nikotinet hehe. Men fan va gott det skulle va me en rapé nu...
Andra bloggar om: , , , ,

Träningsvärk

Jag skojar inte... fick träningsvärk under passet. Armar. Riktigt svider i släggorna. Pumpade set efter set. I zonen. Champions League. Säng. Ronaldinho är kung. Overhead push-downs. Hammer curls. Weighted dips. Kickbacks. Ja jävlar...
Andra bloggar om: , , , , ,

2006-04-17

Proteinångest

Är det någon annan som har det eller? Jag måste säga att jag tycker att jag är ganska rutinerad vad gäller kost, träning och sånt. Jag vet vad jag behöver äta, när jag behöver äta och hur mycket jag behöver äta. MEN, går jag fem minuter över när jag ska äta får jag sån proteinångest. Det händer inte ofta, menmen. Jag antar att det är mannens motsvarighet till kvinnans konstanta tänkande på vikten. Män vill gå upp, kvinnor vill gå ner. Jag ska nog återkomma till det här ämnet någon gång tror jag.

Andra bloggar om: , , , , ,

Varför besökare inte kan kommentera den manliga bloggen

Jo det ska jag förklara. Jag har haft flera bloggar förut. Några bloggar har jag använt som en del av andra projekt, bland annat en webbutik. Det finns en mängd personer som tycker att det är en jättebra idé att fylla mina bloggar med en massa värdelösa kommentarer, som: 1. går ut på att sprida sin egen sida, eller 2. dissa precis allt som jag skriver. Visst jag kan väl moderera kommentarerna men 1. jag har varken tid eller lust att moderera/ta bort en massa inlägg, och 2. det är inte kul att läsa en massa dissningar av sin blogg. Det verkar vara så enkelt att skriva saker på nätet, när det inte går att kolla upp vem man är... Kanske beror det på att jag skriver på ett sätt som kan verka kaxigt? Jag vet inte... I alla fall, så går det att få tag på mig, mail finns längst ner på varje sida.

Andra bloggar om: , ,

Chica bloggen

Den här bloggförfattarinnan har uppmärksammat den manliga bloggen. Tur va det för annars kanske jag inte hade hittat på hennes blogg. Underbart rolig läsning, bra flow, helskön!

Kolla här bums!

Andra bloggar om:

Bröstfixerad

Jo, det är jag nog. Får inte nog av att spänna och klämma på mina egna bröstmuskler. Normalt eller inte, jag vet inte. Jag har nog en rejäl släng av megarexi antar jag. Hur som helst, körde bröst idag förmiddag och, jäklar, har fortfarande en sjuk pump. Fem superset med peckdeck + smala armhävningar + WS (weighted stretch = stretch med vikter, brukar göra den i peckdecken) gjorde susen.
Andra bloggar om: , ,

diettips

# 2 Ät massvis med grönsaker. De innehåller fibrer och mineraler och vitaminer och mycket lite kalorier. Prova till exempel att äta grönsaker och protein till dina sista mål för dagen.

Andra bloggar om: , ,

diettips

# 3 Att hålla blodsockret på en jämn nivå är A och O under deffen. För att göra detta är det viktigt att: 1. äta mat med lågt glykemiskt index. 2. äta ofta men lite. Sikta på 6-8 gånger om dagen.
Andra bloggar om: , ,

2006-04-16

Deffen

Jag började min deff för sommarens äventyr i mitten av mars. Låg då på 105 kilo. Ska gå ner till 92-94 hårda kilon. Tänkte att jag skulle dela med mig av mina defftips under en tid. Det blir nog ett par stycken eftersom jag har många små knep för att bränna lite extra kalorier här och där. Det första tipset kommer här:

#1 Ät mer protte! Och ät mer protte på eftermiddagen och kvällen än på morgonen. Sista målet innan läggdags bör vara bara protein, tänk kesella, och då menar jag inte smaksatt kesella...

Andra bloggar om: , ,

Solen

Ah en schysst vårdag. Fått lite sol på den blekfeta kroppen. Sen gick den jäkla solen o la sig. Jag gick in, folköl och en stor rapé, fjärren i vänsterhand, höger innanför källingsen. Livet är stort ibland.
Andra bloggar om: , ,