2006-05-06

Våga vara lite obekväm med träningen

Ser du inga förändringar i kroppen trots att du går och tränar ofta? Visst, det kan ha att göra med kosten, men det är inte det som jag ska ta upp här.
Kör du samma övningar varje gång? Gör du bara de övningar som du har gjort jämt? Visst, de kanske känns bra och är bekväma, men har du tänkt på att det är för att du gör samma sak hela tiden som du inte ser några resultat?

Om det stämmer in på dig gäller det att prova nåt nytt. Tycker du att det är jobbigt att få mjölksyra och bli trött, ja då kan jag lova dig att du inte kommer att förändra din kropp. Det krävs att det gör ont i musklerna för att de ska växa. Du måste alltså bli lite obekväm! Om det är så lätt varför gör inte alla det då, kanske du undrar? Jo, just för att det gör ont att prova nya saker, både på gymmet och i vardagslivet. Inte ont som i "aj" nödvändigtvis, men även mentalt.

MEN, det gäller att våga vara lite obekväm för att nå nya resultat, tänk på det!

Andra bloggar om: , , , ,

Att våga ta kontakt

Allting som vi gör här i livet gör vi utifrån en beräkning av hur stor arbetsinsats som krävs för att nå en viss nytta. Vissa saker har vi liksom tagit bort ifrån detta tänkande. Jobbet till exempel. Vi går till jobbet för att få lön och prata lite med våra arbetskamrater. Arbetsinsats ställs mot lön. Helst vill vi inte göra någonting och samtidigt få nytta. Det fungerar i princip bara i lotterier. Men om man vill göra en icke-arbetsinsats och ändå få tjejer så går det inte. Man kan ju inte sitta hemma i stugan och vänta på att en tjej ska ringa på dörren eller hur. Det krävs således en viss arbetsinsats. Den arbetsinsatsen inleds med en kontakt. Om man tycker att det är jobbigt att ta kontakt med tjejer så gör man en irrationell bedömning av arbetsinsats och nytta. En kort kontakt med en tjej kan ju leda till så mycket kul. En liten arbetsinsats kan leda till att du får hem en snygg tjej. Alltså finns det ingenting som hindrar från att göra denna lilla arbetsinsats.

Andra bloggar om: , , , ,

Uteserveringar

Jag har tidigare skrivit om uteserveringarnas fantastiska läge för att träffa nytt folk, och speciellt brudar. Nu är det varmt som bara den. Alla krogar sätter ut stolar och bord. Det är varmt. Folk är glada. Det är en uppsluppen stämning. Se nu till att gå ut och ragga hårt på uteserveringarna. Tips om hur du gör finner du på andra ställen på den här sidan.

Andra bloggar om: , , ,

2006-05-05

Att se och lära

Du har säkert en polare eller en bekant som är en jävel på att plocka upp brudar. Han träffar tjejer på krogen, på stan, på ICA, på jobbet, kort sagt överallt. Och, erkänn, ibland känner du att fan vad avundsjuk du är. Ofta hänger du på när han fixat ett tjejgäng för att han liksom redan banat väg för dig. Men skulle du inte vilja fixa dom där brudarna själv?

Enkelt!

Kolla hur han gör! Det har ingenting med "kemi" eller snygghet att göra. Visst din polare kan vara fett snygg men ofta är det något annat. Är det sättet han rör sig på? Hur han snackar med brudarna? Kolla hur han gör! Se och lär! Använd sedan tipsen i den här bloggen så kommer du ha en sjukt hög liggfrekvens (eller ett lyckligt förhållande......) i sommar!

Andra bloggar om: , , , , ,

2006-05-04

Diettips

Nummer 8 handlar om grönt te. Skippa kaffet och börja dra i dig grönt te. Gör underverk med vikt och allmän hälsobild.

Andra bloggar om: , , ,

2006-05-02

Gå på massage

Bra för musklerna, själen, din hållning... Blev själv knådad idag.

Andra bloggar om: ,

Tänk på tummarna

Ok, det här låter genomtöntigt, men det är helt sant och det är ett enkelt knep som hjälper dig fixa fler brudar och mer status bland män, helt utan att någon märker det.

Att visa tummarna har en manlig funktion. Tjejer uppfattar det som en symbol för, ja, just det. Detsamma gör män, och undermedvetet tänker andra män att du har en större - ja, just det - än vad de har. Se alltså till att showa tummarna lite mer.

Andra bloggar om: , ,

duscha tre gånger

När du går på dejt, tvåla in dig och duscha av tre gånger innan du är klar med duschandet. Det krävs nämligen tre gånger för att bli av med all kroppslukt. Taskig lukt är inget man vill riskera på första dejten...

Andra bloggar om: , ,