2007-03-10

Årets första vårdag?

När man vaknar av att solen steker en genom fönstret måste det väl vara vår? Men, sen gick jag ut och oj vad det blåste. Men +10 grader det är vår det!

Etiketter: , ,

2007-03-09

Håriga män

Alfahane är på gymmet nästan varenda dag. Alfahane sköter om kroppen och rakar både det ena och det andra på kroppen. Men, dom flesta andra killar verkar inte göra det. Håriga ben kanske verkar manligt men jag tål det inte. Speciellt inte på spinkiga killar. Usch! Och så sätter jag mig en maskin, till exempel bensparken, och tittar ner mellan benen. Massor av äckligt hår från både det ena och andra - jag vill inte ens tänka på det - har samlats vid sitsen. USCH! Ansa lite grann bara, snälla!

Etiketter: , , , ,

alfahane

För er läsare som ännu inte gått in på alfahane.se, gör det nu. Manualer och guider för en friskare kropp och ett bättre självförtroende. Och naturligtvis min nya bok 'bli en alfahane', en guide för dig som vill attrahera snygga tjejer för kärlek och sex!

köra bil

Jag älskar att köra min bil. Jag bryr mig inte om växthuseffekten eller andra klimatförändringar. Visst jag kan väl källsortera och jag har inte på tv och stereo på stand-by men när jag sätter mig i bilen struntar jag i allt sådant. Jag är fri. Jag kan åka vart jag vill. Jag kan stanna till var jag vill. Det är min tid. Finns det någon annan som känner som jag?

fika mera!

En kopp kaffe eller té, några minuters stilla kontemplation eller samtal. Funderingar på livet, vädret, dom du älskar. En stund där du kan ladda batterierna och koppla av. Ta en fika nu!

cashewnötter

Så här på fredagseftermiddagen vill jag slå ett slag för cashewnötens förträfflighet. Bra fetter, lysande mättnadskänsla, gott! En näve cashewnötter om dagen ger oanade effekter på din hälsa!

2007-03-08

Någon vid namn MrNice snor mina inlägg och artiklar

Jag vet inte vad han håller på med men han verkar kopiera mina inlägg och artiklar och lägger dom som sina egna utan att ge mig cred eller länk. http://mrnice.blogg.se är adressen. Det verkar som han har satt i system att kopiera andras bloggar också - har inte kollat så mycket. Sluta upp MrNice!

Humor från Tjuvlyssnat.se

Tänk om killen hade agerat! Se hur du ska göra på www.alfahane.se

Buss, Uppsala

En tjej och en kille, båda ~20 sitter på bussen och pratar, förmodligen på väg till krogen.
Killen: Jag hade världens chans på en grym tjej igår men jag sumpade den!
Tjejen: Jaha?
Killen: Ja, det var en tjej som jag kände ytligt innan jag flyttade hit.
Tjejen: Ok, men vad hände då?
Killen: Jo, jag stod ju och pratade i telefon så när hon gick förbi kunde jag ju inte bara lägga på.
Tjejen: Men hade ni pratats eller setts något innan?
Killen: Nej, vi hälsade ju på varandra när jag pratade i telefon, men sen gick hon och jag vet inte vart hon tog vägen.
Tjejen: Var det din feta chans på en grym tjej?
Killen: Ja, men hon tittade ju på mig i alla fall. Du vet det där blicken…

Feminism och jämställdhet

Jag har fått e-post från två tjejer som ifrågasätter om jag inte anser att kvinnor och män är lika mycket värda. Det tycker jag! Jag anser till och med att kvinnor i genomsnitt är klokare och starkare som människor än män. Jag är för lika lön och lika rättigheter i övrigt. Jag har till och med arbetat som jurist i jämställdhetsfrågor! Vad jag inte hymlar med är det faktum att jag tycker att det finns stora skillnader mellan könen. Vi är inte lika till sättet och jag tycker inte att man ska kuva dessa skillnader.

Etiketter: , , , ,

Köttmarknad

Finns det något värre ord inom kärlek-dejting-relationer? Usch! Är det någon som vet något hemskare ord?

Etiketter: , , ,

kvinnodagen

En dag på året... Gör något speciellt idag. Kram på er alla kvinnliga läsare!

ny manual på alfahane.se

En manual om hur du förverkligar dina innersta drömmar finns nu upplagd på www.alfahane.se. Steg för steg lär du dig att drömma rätt, sätta upp mål o skapa en fantastisk framtid. Ladda ner manualen nu!

2007-03-07

BMI, Atkins, GI, bantning

Lägg av nu va! Folk är lata. Den stora massan vill ha en busenkel kur mot bilringarna. Kvällstidningarna vill sälja lösnummer. Lösnummer som du kan få en chokladkaka till för 15 kronor på Pressbyrån. Det finns inte! Käka bra, rör på dig och sov gott på nätterna. Är det så jäkla svårt. Den minuten det tog att läsa det här hade inneburit 30 armhävningar eller 30 situps.

Etiketter: , , , , , , ,

snabba tips för ett bättre självförtroende

En ny manual ligger nu uppe på www.alfahane.se! Snabba tips för ett bättre självförtroende. Ladda ner manualen nu!

Etiketter:

tiden går

Varje sekund som gå är för alltid förlorad. Tidens gång går inte att påverka. För mig skapar det både stress och trygghet. Stress eftersom jag vill hinna med att njuta så mycket jag kan av livet. Trygghet eftersom jag har förlikad mig med faktumet att tiden är det enda i livet jag inte kan påverka. Utnyttjar jag varje dag till fullo är tiden min vän. Slöar jag bort livet är tiden min fiende. Jag försöker fylla varje dag med kärlek o humor. Lyckas jag inte idag får jag en ny chans imorgon. Tiden är min vän. - se till att ta tiden i handen och se framåt, gå in på www.alfahane.se nu för att hitta verktygen för din fantastiska framtid!

ingen bild på dejtingsajter

Varför, varför, varför finns det myriader av folk på dejtingsajter som inte har bilder på sig själva? Har dom ingen kamera? En kompis med kamera? En mobiltelefon med vilken skruttig kamera som helst? En bild, vilken som helst, gör att man skapar sig en bättre uppfattning om en person.

2007-03-06

zon

Funkar egentligen zon o alla såna där krämer som är antiinflammatoriska? Shit jag använder zon som en galning men min inflammation i axeln går inte ner för det! Kanske skulle ta d lugnt i bänkpressen så kanske jag inte behöver kleta in mig med flytande huvudvärkstabletter?

Alfahane är tillbaka

Mannen som säger det andra tänker, mannen som skapar en ny verklighet där du står i centrum, mannen som ger allt! Alfahane är tillbaka! =) Nu ska här bloggas!

Etiketter: ,

2007-03-05

Jag har jobbat hårt...

Eftersom jag har lagt ner min själ i min nya bok "Bli en alfahane" så har jag verkligen inte uppdaterat den manliga bloggen. Vi får se hur det blir. Motivationen är ganska låg just nu. Men tack för de härliga mail som jag har fått! Vi ses!

ALFAHANE.SE

Den manliga bloggen har äntligen vuxit till att bli alfahane.se. Med artiklar, guider och böcker för dig som vill bli en stjärna med damerna. Surfa in på alfahane.se genast!