2006-09-23

om spraydatetjejerna

Genom egen erfarenhet och genom att jag har ett gäng tjejkompisar som är medlemmar på spraydate och andra dejtingsajter och berättar för mig hur det går för dom, har jag kommit till följande slutsatser om vilka tre generella tjejer som finns på spraydate och liknande. En typ har ärliga avsikter och vill faktiskt träffa någon att dejta och kanske bli tillsammans med. Den andra typen söker uppmärksamhet och ser dejtingsajten som ett ställe där hon kan få kickar av att killar ger henne komplimanger. Den tredje typen ser dejtingsajten som ett ställe där hon skall hitta den perfekte killen. Alltså är hon oerhört kräsen och ignorerar 99 % av alla killar. Tjejer, har jag rätt?!

Andra bloggar om: , , , ,

att alla småtjejer ska ha uppmärksamhet hela tiden

Ok, jag vet inte om det handlar om något inneboende i tjejer (jag tror inte det) eller om i dagens samhälle tjejer har reducerats till objekt för killar och mäns uppmärksamhet (mer troligt). Jag menar alla dom här sajterna som snyggast och lunarstorm där unga tjejer, för att stå ut från mängden, anser sig tvungna att lägga ut "sexiga" bilder på sig själva. Visst, första intrycket är jätteviktigt, helt klart, men visst är det en obehaglig, hetsig nivå det handlar om?! Jag kanske är en gammal gubbe (är 27 år) men jag tycker det känns läskigt att unga tjejer hamnar i denna situation.

Andra bloggar om: , ,

2006-09-22

mer om msn-killarna

Det verkar som att det finns fler typer av MSN-killar (och annan nätdejting), nämligen dom som sköter sig och får sin charm att lysa igenom skärmen och de killar som jag vill kalla "hej sötnos-killen". Den charmige killen är charmig både på nätet och i verkligheten och är en allmänt bra kille. Annorlunda är det med "hej sötnos-killen". Han hkanske är en bra kille men han har inte en aning om hur han ska snacka med tjejer, varken på nätet eller i verkligheten. Han öppnar gärna med ett blygt "Hej sötnos" eftersom han tror att en komplimang är rätt sätt att skapa kontakt och få en tjej attraherad av honom. Kruxet är väl att 75 procent av alla nätdejtarkillar kör med den inledningen varför det blir lite tjatigt för nätdejtingtjejerna. "Hej sötnos-killen" framstår såldes inte som särskilt unik. Dessutom är "hej sötnos" inte att rekommendera som inledning på grund av en annan anledning. "Hej sötnos-killen" inleder ju faktiskt ingen konversation. Vad ska tjejen svara?! Jo, "eh hej". Bara en fundering...

Andra bloggar om: , , , , , ,
Från Aftonbladet 060922:

Skrik, gråt och hysterisk trängsel.
Fredrik Ljungberg var tvungen att skyddas av livvakter när han mötte fansen i London i går.
Arsenalmittfältaren deltog i ett sponsorjippo på ett varuhus i centrala London i går eftermiddag.
Stora helsidesannonser i brittiska dagstidningar föregick evenemanget och folk hade uppmanats att komma i god tid. Men att det skulle bli rena rockstjärnehysterin hade arrangörerna inte räknat med.
När Ljungberg anlände en kvart försenad ringlade köerna långt ut på gatan. Inne i varuhuset trängdes 1 000 personer som ville komma åt en signerad poster.
- Han är väldigt sexig. Jag vill se om han ser lika bra ut i verkligheten som på bild, sa 26-åriga Alison Devine, som köade i över tre timmar för att få träffa sin idol.


Ljungberg är en snygg, skön kille med glimten i ögat. Han är också en bra fotbollsspelare och har ledaregenskaper. DOCK är det lite roligt att jämföra detta med debatten om sexigheten i damfotboll. Jag tror att många tjejer tittar på fotboll för att dom tycker att det finns sexiga spelare. Inom damfotbollen är sexigheten ett icke-ämne. Fotbollstjejerna skall endast uppmärksammas för deras spel, att dom är bra på att spela fotboll. Kom ihåg när Josefin Öquist visade upp sina talanger i Slitz.

2006-09-21

Några funderingar kring Msn-killarna

Jag har ganska många tjejkompisar som använder Msn både för att flirta och för att hålla kontakten med vänner och bekanta. När dom använder Msn för att flirta möts dom dock ofta av märkliga saker. När dom sitter och chattar med någon som dom kanske träffat på SprayDate eller någon annan mötesplats online så kommer ofta frågan "har du cam?". Visst, säger mina kompisar, för att sedan mötas av en, eh ja penis, på skärmen. Det händer tydligen jäkligt ofta och jag kan verkligen inte förstå va det är för mongokillar som tycker att det är en bra idé att bara smälla upp ballen på skärmen. OCH sen tro att tjejen på andra sidan bredbandslinan också kommer tycka att det är en bra idé. Mycket märkligt... INTE manligt. INTE alfahane.

Andra bloggar om: , , ,

Kikki Danielsson

Ikväll ser jag Kikki Danielsson försöka deffa ner sig ett par pannor späck. Ska bli intressant. Hoppas hon tvingas dricka nån äcklig sörja med alger och sånt. Det är alltid lika kul.

Andra bloggar om: , ,

2006-09-20

shit va folk är hängiga

var ute på långlunch idag i det vackra vädret. det kommer vara finfint väder i flera veckor till så passa på att gå ut och promenera, jogga eller vad som helst. sen kommer den långa vinter. jag var i alla fall ute ett bra tag och roade mig med min favoritsysselsättning: att fundera på personers ålder, yrke, om dom är gifta, har barn, vart dom är på väg, vad dom jobbar med och så vidare. people-watching alltså. skön hobby. idag verkade i alla fall alla personer ha sålt smöret och tappat osten - dom flesta jag såg var uselt klädda, gick med nedsänkt huvud och var allmänt sega. varför är det så? är alla människor så utbrända och mår så dåligt att det verkligen syns utanpå? sorgligt i så fall. skärpning till imorrn!

Andra bloggar om: , , , , ,

2006-09-19

dejting dejting dejting

dejting överallt! fling, spraydate, mötesplatsen, dejtingcoacher. det känns som att det finns två typer av program på teve nu för tiden: dejtingprogram och "ät-alger-och-drick-odrickbar-brunfärgad-smörja-till frukost-och-kom-i-bröllopsklänningen". Kanon tycker den manliga bloggen, men det finns ett problem. Man behöver ingen dejtingcoach för att lära sig dejta. Dejtingcoachen fixar din frisyr och fixar schyssta kläder till dig men det är inte primärt där din lycka med tjejerna ligger.

Andra bloggar om: , , ,

2006-09-18

se ut som en miljonär

Oavsett du ska till jobbet, gå och käka, gå till skolan, gymma, ja vad som helst, så försök alltid se så bra ut du bara kan. Det hjälper dig nämligen med såväl tjejerna som i umgänget med andra män på jobbet eller skolan. Är du välklädd och välvårdad bemöts du nämligen på ett helt annat sätt än om du klär dig och ser ut som en slusk. Vem skulle du helst vilja dejta: en alkad brud i statsparken eller en snygg tjej? Vem skulle du köpa en bil av: en välklädd, artig man eller en man med smutsiga kläder och oansat skägg? Ja, det vara bara några exempel på hur vi i vardagen kan tjäna på att se ut så bra vi bara kan, oavsett vad det gäller. Så se alltid till att se ut som en miljon dollar. Man vet aldrig när drömtjejen kan dyka upp eller när man ska upp till högsta chefen.

Andra bloggar om: , , , ,

2006-09-17

Partiledarnas kroppspråk

ojojoj, det finns mycket att säga, men hur mediatränade dom än är - Reinfelt framför allt (förra året var han fet och hade en hemsk frisyr) - så har dom inte lärt sig nånting om kroppsspråk. pillar sig nervöst i ansiktet, stirriga blickar, översittarattityder, dom är urtråkiga, knäpper händerna, är inte mottagliga för kommunikation etc etc... se och lär inte! den som är mest alfahane av partiledarna är helt klart göran persson. han rör sig långsamt, pratar långsamt, har lärt sig alla retoriska knep och han framträder som den ende personen som existerar i rummet, det vill säga han tar plats. och det är den viktigaste egenskapen hos en alfahane. Se mer på alfahane.se

Andra bloggar om: , , ,

Livskvalitet

Jag tänker ofta på hur kort livet är och hur få chanser man egentligen har att göra spännande saker här i livet. En vanlig dag går man upp, käkar frukost, går till jobbet, jobbar, fikar, käkar lunch, går hem, kanske hämtar barnen på dagis, äter middag, kollar på teve, borstar tänderna, somnar. Varje dag samma mönster. Visst, man måste jobba annars får man inga pengar. Och pengar behöver man för att betala hyran, bilen etc. Men också för att ha råd med fritidsaktiviteter. MEN, hur mycket tid av en vanlig dag lägger du egentligen på saker som du tycker är kul. Någon timme? Är du inte värd mer? Vad jag försöker säga är att det system som vi alla är en del av kväver oss som människor. Vi är värda mycket mer än att födas, betala skatt och dö. Tänk på det när du slafsar i dig din havregrynsgröt i morgon. Gör något galet, köp nåt kul, skratta, våga lev!

Andra bloggar om: , , , , , ,