2006-09-22

Från Aftonbladet 060922:

Skrik, gråt och hysterisk trängsel.
Fredrik Ljungberg var tvungen att skyddas av livvakter när han mötte fansen i London i går.
Arsenalmittfältaren deltog i ett sponsorjippo på ett varuhus i centrala London i går eftermiddag.
Stora helsidesannonser i brittiska dagstidningar föregick evenemanget och folk hade uppmanats att komma i god tid. Men att det skulle bli rena rockstjärnehysterin hade arrangörerna inte räknat med.
När Ljungberg anlände en kvart försenad ringlade köerna långt ut på gatan. Inne i varuhuset trängdes 1 000 personer som ville komma åt en signerad poster.
- Han är väldigt sexig. Jag vill se om han ser lika bra ut i verkligheten som på bild, sa 26-åriga Alison Devine, som köade i över tre timmar för att få träffa sin idol.


Ljungberg är en snygg, skön kille med glimten i ögat. Han är också en bra fotbollsspelare och har ledaregenskaper. DOCK är det lite roligt att jämföra detta med debatten om sexigheten i damfotboll. Jag tror att många tjejer tittar på fotboll för att dom tycker att det finns sexiga spelare. Inom damfotbollen är sexigheten ett icke-ämne. Fotbollstjejerna skall endast uppmärksammas för deras spel, att dom är bra på att spela fotboll. Kom ihåg när Josefin Öquist visade upp sina talanger i Slitz.

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home