2007-06-12

Hur blir jag charmig

”Hur blir jag charmig?” och ”Hur blir jag en kille som alla tjejer vill ha?” är både de vanligaste frågorna jag får med anledning av www.alfahane.se och de sökord som flest personer använder för att komma till www.alfahane.se. Därför är det på sin plats att skriva några ord om charm. I min bok är charm förmågan att i varje situation vara lugn och balanserad och vara fullständigt och absolut säker på sin egen förmåga att klara av allting och uppnå vad som helst, allt med glimten i ögat. Charm är alltså en blandning av flera olika egenskaper. När du är fullständigt trygg och lugn i allt du gör i varje situation är du charmig.

Alfahanes hjältar – män som man måste försöka efterlikna

Jag har tre hjältar, män som har de kvaliteter som en alfahane ska besitta. Genom att studera dessa tre män kan man komma långt i sin utveckling mot att bli en fullfjädrad alfahane.

På första plats kommer naturligtvis James Bond. Maken till alfahane kommer världen aldrig att få se. Lugn, balanserad, kaxig, charmig – killen har allt. På film finns det tillfällen där Bonds alfahanekaraktär inte riktigt kommer fram. Alfahanes favoriter är Dr No (Sean Connery) och Casino Royale (Daniel Craig). Läs Ian Flemings böcker för att få en ultimata Bond-upplevelsen.

Bruce Willis i Die Hard. Hård, kaxig, Bad Boy med en attityd som fullkomligt utstrålar alfahanekaraktär.

Han Solo i Star Wars. Lurig, charmig. Han Solo är en kille som alltid letar äventyr.

Om man blandar de här tre hjältarna anser jag att man får arketypen för en alfahane. För att du ska lyckas med tjejerna, gå in på www.alfahane.se nu.

SB12

SB12 motverkar dålig andedräkt. Skitbra produkt! Det går inte att överskatta vikten av att alltid ha en fräsch andedräkt. Se det som en investering!

Bluetoothdejting

Bluetoothdejting var ett inneord för något år sedan. Det handlade om att man skulle sätta på Bluetooth på telefonen när man var på bussen, på tåget, på ett café etc. och låta telefonen söka efter andra telefoner som man då kunde skicka meddelanden, bilder, etc. till. Jag tror personligen inte för fem öre på denna idé (baserat på sannolikheten att det skulle finnas en snygg tjej som 1. har en mobil med Bluetooth, 2. vet vad Bluetooth är, 3. har satt på Bluetooth precis när jag är på samma ställe, 4. är singel, 5. etc.) men jag blir gärna överbevisad.

Glöm aldrig kondomer

Du vill nog inte ha en liten rackare när du är 20 år, har jag rätt? Glöm då aldrig kondomer. Det är så lätt hänt att man på fyllan och villan ”råkar” stoppa in den ändå med oönskat resultat som följd. Detta är en rekommendation!

Deffa på kaffe och snus

Okej, Alfahane är för en sund livsstil uppbyggd kring en sund kosthållning och fysisk träning, men för någon månad var det någon som berättade för mig att ett lysande sätt att deffa är att använda kaffe och snus. Kaffe för att förbränningen av fett ökar och snus för att man inte vill småäta när man har en snus inne samt att snusen minskar hungerkänslorna. Detta i tillägg till en sund kosthållning och fysisk träning naturligtvis. Skriver det här som information, inte som någon rekommendation.

Var aldrig efterhängsen

Ok, det här ämnet har jag skrivit om ett antal gånger. Anledningen till att jag skriver om det här igen är att 50 procent av mailen jag får med anledning av www.alfahane.se handlar om killar som verkligen är superintresserade av en tjej och inte kan följa råden om att hålla sig undan och spela lite svårflörtad. Det är klart att om man är intresserad av någon så vill man göra allt för att vara nära den personen, men i själva dejtingfasen är detta inte rätt väg att gå! Det här är ett område som man måste behärska om man vill nå framgång med tjejerna. Gå in på www.alfahane.se och ladda ner Bli en alfahane I nu för att lära dig allt om dejting.

Svettas du mycket på sommaren?

Många killar svettas extra mycket på sommaren. Det gäller särskilt killar mellan 13-22 ungefär. Stora LP-skivor under armarna är inte särskilt sexigt! Inte ens minidiscar under armarna. För att förhindra att Niagarafallen bryter ut, ta en tripp till Apoteket och kika på hudvårdshyllan.

Utlandssemester

Åk iväg någonstans i sommar! Om det är så att svenska tjejer blir mer avslappnade och mer sugna på att umgås med killar på sommaren i Sverige så är det ännu värre när dessa tjejer kommer utomlands. Tänk Kos, Kreta, Alanya – vilka paradis för killar som vill träffa partyglada tjejer! Lättare byten finns inte! Möjligtvis engelskor, dom har verkligen inga hämningar. Alfahane personligen är lite mer sofistikerad. Jag är inte intresserad av packade svenska tonåringar. Jag är mer inne på världsvana, klassiska skönheter såsom den typiska Bondbruden. Vart hittar man dessa tjejer? Jo, i europeiska storstäder och i finare badorter. Så vill du bara ”få till det”, ta en charter och drick dig full på turkisk fulsprit eller åk till Rom och njut av det goda livet. Beroende på din ålder hoppas jag att valet redan är klart. Oavsett vart du åker bör du veta hur du ska göra för att snärja drömtjejen (de killar som lyckas i Sverige lyckas även utomlands och de killar som inte har någon aning i Sverige har än mindre aning utomlands). Du finner all information du behöver på www.alfahane.se – den svenske killens guide till fler och snyggare tjejer.

Hur vet jag om en tjej är intresserad av mig

För den som är oinvigd i principerna om SAC (Självförtroende, Attityd och Charm) och är en novis på dejtingscenen är detta den vanligaste frågan. Svaret är enkelt. Om du är intresserad av en tjej, vad gör du då? Kanske ler du mycket, försöker få kroppskontakt med tjejen, är trevlig etc. Guess what?! Detsamma gäller det omvända förhållandet – det vill säga om hon är intresserad av dig! Det finns dock miljoner mindre tydliga signaler som man kan skicka ut för att visa att man är intresserad, och tjejerna är experter på det här. Tjejerna skickar ut små, små, små signaler för att testa dig. Upptäcker du inte signalerna kommer du att stöta på patrull. Hur du gör för att skicka ut rätt signaler samt upptäcka tjejernas signaler finner du mycket mer information om på www.alfahane.se. Gå in där nu! Vill du lyckas med tjejerna eller vill du vara som alla andra?

Brun utan sol

Okej, nu är det sommar och det finns oändliga möjligheter att skapa den perfekta solbrännan. Men, kanske du är lite rödlätt och har svårt för att bli brun? Eller så kanske du har ett jobb där du måste sitta inne hela dagen. Alfahane har ett sådant jobb så jag vet hur det ligger till. Hemligheten bakom en sexig solbränna som håller hela året stavas Brun utan sol. Nu finns det dessutom brun utan sol-krämer som fungerar som fuktkrämer – alltså smörj in dig ordentligt efter varje dusch. Brännan kommer automatiskt och du kommer att se fräsch ut året om! Mer tips om kroppsvård finner du på www.alfahane.se.

Det är sommar och tjejerna kastar kläderna

Nu är det sommar igen. Värmen och ljuset gör människorna lite gladare och mer uppsluppna. På semestern äts och dricks det gott och det finns tid för avslappning. Tjejerna som varit bleka och glåmiga under hösten och vintern slänger plötsligt av sig kläderna. Perfekt tid för en sommarflört, en romans, härliga utgångar som varar hela natten! Passa på nu! Om du inte riktigt känner att du vågar ta för dig av alla möjligheter till kvinnligt umgänge föreslår jag att du går in på www.alfahane.se och tar del av de dejtingtips som jag presenterar där.

En manual för dig som vill gå ner i vikt

Måste bara lägga in en blänkare om att en manual för dig som vill gå ner i vikt snart kommer att läggas upp på www.alfahane.se. Jag har fått flera mail från personer som vill ha information om hur man går ner i vikt, får fram väldefinierade muskler och så vidare, så istället för att svara varje person så skriver jag en manual istället. Nu när sommaren är här brukar viktfrågan vara väldigt på tapeten! Under tiden, gå in på www.alfahane.se och ladda ner mina manualer om hur du får större muskler och mår bättre.