2007-03-17

the ark och ola salo

Jag vet, det här är den manliga bloggen, men det betyder inte att man inte kan uppskatta personer som uttrycker sin manlighet på andra sätt än de traditionella. Ola Salo i The Ark är kanske inte arketypen för en alfahane, men han är ändå otroligt manlig. Varför? Jo, han gör som han vill, han skiter i vad folk tycker om hans klädsel etc. och han tar stor plats. Jag är en stor fan av Ola Salo - inte för musiken utan för hans attityd.

Etiketter: , ,

2007-03-15

Anna Skipper

Jag har sagt det förut. Jag säger det igen. Anna Skipper och du är vad du äter är kung! http://www.tv3.se/index.php?option=com_content&task=view&id=9687&Itemid=1179
Ny sida på TV3 har hon också, med massa balla recept och grejer.

2007-03-14

stanna upp och lyssna

Vi lever i ett stressigt samhälle. Vi ska förverkliga oss själva samtidigt som vi har tusen andra åtaganden. Såg ett program om en hemlös man för några veckor sedan. Han var en riktig livsnjutare och var störtnöjd med sitt liv. Han hade då och då tak över huvudet, annars promenerade han igenom stan på nätterna och bara lyssnade, betraktade och inandades stadens lukter. Om nu en hemlös man kan vara så lugn och lycklig och harmonisk kan väl vem som helst vara det? Nu sitter jag på mitt kontor och jobbar. Om fem minuter tänker jag gå ut på stan och röra mig bland folk. Lyssna, betrakta och kanske träffa någon underskön böna. Sök livskvaliten i vardagen!

2007-03-13

Maria Sharapova och andra tennistjejer

Dom tränar fem timmar om dagen i sol och värme. Dom äter massvis med mat och dricker massvis med vatten. Det skapar kvinnliga muskler det!

Etiketter:

2007-03-12

Nudiststrand någon?

Såg ett avsnitt av Playa del Sol och då sprang Micke Tornving omkring i födelsedagskostymen på en nudiststrand. Jag har aldrig varit på en nudiststrand men gillar att bada näck. Vad säger ni? Är det bara feta tyskar som gillar att lufta organen eller?

Etiketter: , , , ,

En dålig flört (film)

Kul klipp med en kille som försöker få ett telefonnummer från en blondin. Det går inte så bra :)

Etiketter: , ,

muskler och steroider

Allt ska gå så fort idag. Beachformen ska fram på några veckor o musklerna ska växa från dag till dag. Jag är ledsen men kroppen fungerar inte så! Med bristen på tålamod kommer suget efter genvägar, till exempel genom bruket av steroider. Anabola steroider, aas, kan hos hårt tränande individer hjälpa till med muskelökning och fettförbränning, men d har också ett antal bieffekter. Ha lite tålamod i stället! Träna hårt och tungt, ät bra mat, ta dina vitaminer, stretcha mycket och sov bra så lovar jag att adonisfysiken kommer ändå!

2007-03-11

Marklyft

Så här på söndagskvällen måste jag slå ett slag för marklyftet som övning. Det är den övning du är starkast i, den aktiverar varenda muskel i hela kroppen, och den är kul! Lägg ner diskoträningen (bröst och biceps) =) och kör marklyft imorrn!

Etiketter:

Tjuvlyssnat.se är min nya favoritsajt

Vilken lysande idé att skriva ner vad folk säger när de inte tror att man hör.
Dagens favorit:

Ett gäng gymnasietjejer ~16. sitter vid ett bord, och diskuterar länder som de kan välja till ett arbete.
Tjej 1: Palestina, är det ett land?
Tjej 2: Nej, det är ju en sjal!
Tjej 1 och resten vid bordet tittar skeptiskt på Tjej 2.
Tjej 2: Ja, du vet, en sån där svart-vit…

Haha, ja tjejer...

Hämtat från Tjuvlyssnat.se

Alla dessa dejtingsajter

Hur många finns det egentligen? Säkert ett 30-tal. Många av dom har ju bara ett par tusen medlemmar, ett par tusen som säkerligen är ganska passiva eftersom de märkte att det bara var ett par tusen medlemmar när de väl hade loggat in för första gången. Dejtingsajter fyller en funktion, men visst är det roligare att träffa människor på riktigt?

Etiketter: , ,

Mitt nya träningsupplägg

Tänkte jag skulle dela med mig av mitt nya träningsupplägg. Efter tio års träning vet jag vad min kropp svarar på och vad jag växer av. Så här ser det ut:

4 set per muskelgrupp, pyramid uppåt.
Exempel: Biceps, stångcurl rak stång: 35 kg, 45 kg, 55 kg, 65 kg
Jag försöker göra 25 reps första setet, sen 15, sen 10, sen 5, ungefärliga repsantal. Om jag kan göra 30 på 35 kg så ökar jag nästa gång. Gör jag en 7:a på 65 så ökar jag till nästa gång.

Har jag sedan energi över så gillar jag att köra "static hold", dvs att jag tar en vikt och bara håller den i den positionen där flest muskelfibrer aktiveras. För biceps gör jag static hold i scottcurlposition. Eller så gör jag en 100-reppare. Det ger en otrolig pump, så det känns som om skinnet ska spricka.

Fördelen med att köra så få set är att jag blir klar fort, jag håller en hög intensitet och att jag verkligen kan ge allt i fyra-fem set.

Jag följer principerna för i princip alla muskelgrupper. Väljer också bara enkla flerledsövningar. Det innebär knäböj, marklyft, bänkpress etc. De enda musklerna som jag gör annorlunda med är underarmar och vader. Eftersom jag använder dessa muskler hela dagarna måste jag gnugga dom med fler set och fler repetitioner för att dom ska bli trötta.

Om du har tränat några år och känner att du har koll på utförande på alla övningar och är beredd att träna hårt (även om det bara är 4-5 set så innebär träningsupplägget en mycket hög intensitet) så prova gärna mitt nya träningsupplägg.

Se till att äta bra också så kommer du att växa så det knakar!

Etiketter: , , , , , , , , ,