2007-04-17

crosstrainer

Alfahanes gym har köpt in nya crosstrainermaskiner, såna där som simulerar längdåkning. Vilken träning! Ingen mer löpning, rodd eller cykling för mig!

charm

Idag var alfahane på möte med ett gäng gubbar och en attraktiv kvinna i 30-årsåldern. Direkt märkte jag att alla gubbarna bara satt och beundrade kvinnans skönhet. Ingen lyssnade på henne utom jag. Jag lyssnade på henne, ställde frågor och lyssnade igen. Det blev så att hon och jag fick en kommunikation och resten av mötesdeltagarna kom bort. Sen vid fikapausen söker hon naturligtvis upp mig. Jag skämtar om gubbarna och hon skrattar. Sen sätter vi oss i en soffa o pratar om allt möjligt utom jobb i en kvart tills mötesanordnaren måste hämta oss. Sista timmen utbyter vi menande blickar och när mötet är slut stoppar hon sitt visitkort diskret i min hand när hon går förbi mig ut genom dörren. Vad det står? 'ring mig'. Alfahane har gjort det igen! Hur? Genom att ge henne uppmärksamhet på rätt sätt, genom att verka intresserad och genom att vara glad och trevlig. Det vill säga: genom att vara charmig... Lär dig bli en kille som lyckas med tjejerna genom att gå in på www.alfahane.se och ladda ner boken Bli en alfahane. Ett liv fyllt med snygga tjejer är inte långt borta. Men det gäller att ta chansen nu! Varje dag som går är för evigt förlorad.

2007-04-16

nintendo wii

Min syster har köpt ett nintendo wii! Vilken maskin! Inte så manlig kanske, men oj så kul! Och vilken träning man får. Skaffa ett nintendo wii, bjud in dina tjejkompisar och skratta och ha kul! Fler tips för att njuta av livet finner du på alfahane.se!

informationsallergi

Jag har läst om folk som har elallergi. Undrar om man inte också kan få informationsallergi. Sms, internet, teve, radio, reklam överallt. Vem vet snart kanske man kan få diagnosen 'utbrändhet på grund av elallergi'?

våga vara barn

När jag ser en ung tjej har jag ingen aning om hur gammal hon kan vara. Visst, jag kan väl se om hon har gått ut gymnasiet eller inte men annars kan hon va allt mellan 13 och 19. Det är lite märkligt, och lite skrämmande. Får inte barn vara barn längre? Jag tycker det är fel när tolvåringar köper cosmopolitan och går på stan med en cig i handen. Men jag kanske börjar bli en grinig gubbe som tycker att det var bättre förr?

protein

Om du vill bygga muskler behöver du ge din kropp ett stadigt inflöde av protein. Sikta på två gram protein per kilo kroppsvikt per dag. Protein är kroppens byggstenar. Genom att äta mycket protein ser du till att ge kroppen de byggstenar som krävs för att reparera dina tränade muskler och bygga upp dina muskler så att dom klarar av successivt ökande belastning. Protein finns i de flesta matvaror men du ska sikta på att få i dig ditt protein företrädesvis från kött, fisk, ägg, mejeriprodukter och baljväxter såsom bönor och linser. Vill du ha tips på utmärkta träningsprogram, gå in på www.alfahane.se. Där kan du också ladda ner boken Bli en alfahane, den ultimata guiden till att attrahera och charma snygga tjejer för kärlek och sex.