2007-03-29

glass

Idag har jag styrt upp en glassdejt med en av hundtjejerna. Målet för mig är att få en ny tjejkompis. Bara för att jag är en alfahane betyder inte det att jag måste lägra varenda tjej jag träffar.

Bli en alfahane, vilken succé!

Helt fantastiskt! Att jag har skrivit en bra bok visste jag men att den skulle bli så populär som den har blivit, det trodde jag inte. Så det är bäst att du går in på www.alfahane.se innan alla andra killar tar dina tjejer! Bli en alfahane är en guide till hur du attraherar och charmar tjejer, hur du får en flickvän, hur du kan öka ditt självförtroende, ja kort sagt hur du blir en alfahane!

2007-03-26

omvända hundtricket

Gjorde det omvända hundtricket idag. Tog en god bok o satte mig i parken. Hann läsa två sidor innan telefonnummer ett slog sig ner bredvid mig. En halvtimme senare dök telefonnummer två upp. Bra utdelning! Läs om hur du gör det omvända hundtricket i boken Bli en alfahane som du laddar ner på www.alfahane.se

2007-03-25

mental träning

Varför, varför, varför sitter vi i skolbänken i åratal och "lär oss" historia, matematik etc. etc. medan vi inte får lära oss ett skvatt om hur vår hjärna fungerar och hur vi kan skapa oss en fantastisk framtid genom mental träning??!?!?!?! Min teori är att vi ska lära oss att bli goda medborgare, betala skatt och hålla käften. Tänk om alla förverkligade sig själva och verkligen skapade en framtid med glädje och kärlek. Då skulle ju hela samhället kollapsa...

Jag slår ett slag för minst två timmar i veckan mental träning från årskurs 1 till studenten. Nån som håller med?

Imorrn är det Göran Persson

Längtar till imorrn när sista delen av ordförande Persson sänds. Vilket program! Hoppas DVD-boxen kommer snart! ;) Hur som helst har jag alltid gillat Persson för att han är så rättfram och har en sån självdistans. Sen är han en oförbätterlig buffel men det är jag beredd att acceptera. Go Göran Go!

Söndagar

Söndagar är väl fantastiska. Det är lugnt och stilla, det finns tid att städa, läsa, plocka undan, tvätta. Tid att göra sånt man inte hinner under veckorna. Så idag tvättar jag och lagar mat till mina matlådor. Fem portioner lax och ris och fem portioner kyckling och grönsaker. Då är maten för hela veckan fixad. Förutom lådorna äter jag två, tre måltidsersättare och två mål kesella och frukt. Det är receptet dör en riktig adonisfysik det!