2006-09-27

Tack ni idioter

som, när jag lagt in min sida på bloggportalen.se sätter en etta bara för skojs skull. Mucha gracias

2006-09-26

55-åriga killar och tjejer?!?!

Mycket märkliga saker kan man hitta på nätdejtingsajterna. Här är mina favoriter.

3. Många har tagit kort i väldigt bökiga ställningar. Ofta snett uppifrån och lite åt sidan. Går dessa människor och vrider och vänder på huvudet i verkligeheten också.

2. Alla tränar! Gärna varje dag. Mycket märkligt då att personen på kortet ser ut som en riktig sitta-i-soffa-och-goffa-chips-person.

1. 50-60-åringa tjejer och killar?!?! Kommentarer överflödiga...

Andra bloggar om: , , ,

Skulle en "ful" person kunna vinna Idol?

Jag tror inte det. Jag tror inte att en "ful" person kan vinna idol. Möjligen har en "ful" kille större chans att vinna eftersom han kan vara "häftig" eller på annat sätt "intressant". Man behöver inte va nån musikexpert för att kunna ta ut ett 20-tal till final av alla sorgliga typer som kommer till audition för att bli hela Sveriges idol. Snyggt ansikte + skaplig röst + inte för knubbig = skivkontrakt på en skiva, en Sverigeturné, massa deg i fickan för skivbolaget, sen slut med karriären och "stjärnan" får läsa upp betyg på Komvux.

Andra bloggar om: , ,

2006-09-25

Gainer

Glömde efter-träningen-shaken. Denna ångest! Gick till kaffeautomaten och tryckte ut fem koppar choklad som jag blandade ut en burk kesella med. Oj, va gott... Va gör man inte för träningen...

Andra bloggar om: ,

Outsiders på teve

Minihästar i koppel på NK, partyhattar på hundar. Alltså, jag vet inte, men det verkar som att vissa har för mycket fritid.

Andra bloggar om: , ,

2006-09-24

a propos tidigare inlägg om spraydate

jag har en vän som verkligen försöker använda spraydate för att hitta någon speciell. igår ringde hon och var riktigt arg. senaste veckan hade hon fått ungefär 20 gästboksinlägg och ett tiotal meddelanden och alla, ALLA, bestod av antingen "hej sötnos" i olika varianter eller "lämnar ett tassavtryck". 30-åriga killar lämnar tassavtryck, nejnejnej. det är inte sött, det är inte gulligt, det går inte hem. ok!

Andra bloggar om: , , ,

killar och tv-spel

va ute o fikade med A och F igår. båda va på dåligt humör för att deras respektive ville spendera lördagen med att sitta i soffan och spela tv-spel och dricka öl. jamen sa jag, ni vill ju ut på stan och fika och titta lite i affärer. det är ju va ni gillar att göra när ni är lediga efter att ha jobbat hela veckan. visst, tyckte A och F men det vore ju kul om vi kunde göra något tillsammans när vi är lediga på helgen. jo, menade jag, men om ni låter killarna spela tv-spel ett tag medan ni själva går ut på stan så får ni helt enkelt kräva att ni gör något tillsammans med era pojkvänner när ni kommer hem. det är helt enkelt dags att ställa lite krav! ska ringa o kolla hur det gick.

Andra bloggar om: , , ,