2006-04-29

Anna Skipper

Anna Skipper är inte på riktigt! Helt sjuk. Det enda man får äta är alger och utspätt vatten. Och inga mjölkprodukter, vafan, ett högt intag av kalcium kan ju ha fettförbrännande effekt. Och bara linser och bönor för protein, ett par besök till porslinsguden per dag kan man anta.

2006-04-27

I Forms träningsskolor

Pilates, gummiband och andra former av träning hittar du i IForms träningskolor här.
Ganska bra grejer faktiskt, för discogymmare och brudar. Prova också den här och den här - bränn fett och skaffa större muskler.

Andra bloggar om: , , , ,


Diettips

# 7 eller vad det nu är uppe i...

"Det är det ständiga gnetandet som gör skillnaden"
För o bli av med geggan runt dom välpumpade musklerna krävs en massa gående, cyklande, steppande på stairmastern, joggande etc. Det räcker inte med ett tiotal powerwalks utan det är gnetandet som gör susen. Även om du inte märker nåt resultat första veckan (det gör du nog inte) eller andra veckan så gäller det att bita i.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dagens träning

Har bestämt mig för att köra hela baksidan av kroppen vid ett pass och hela framsidan vid nästa pass. Blir helt sjukt jobbigt. Idag körde jag baksidan. Rygg, baksida axlar, trapsen, baksida lår. Supersettade smala latsdrag + baksida axlar hantlar + trapezius uppdrag i hiss + baksida lår skivstång + weighted stretch smala latsdrag + weighted stretch baksida lår x 6. Sen höll jag på att spy och fick släpa mig hem.

Andra bloggar om: , , , , , ,