2008-07-04

Ny manual på www.alfahane.se

Ordna ditt liv så att du träffar snygga tjejer automatiskt!


Med den här manualen vill jag få dig att tänka om när det gäller hur, var och när du träffar tjejer. Har du någon gång tänkt att ”det är bara på krogen som jag kan träffa tjejer”?

Vi analyserar det här påståendet.

Är det bara på krogen som det finns tjejer? Gömmer dom sig någonstans resten av veckan? Dom finns överallt och du har möjligheten att träffa snygga, smarta och gulliga tjejer varje dag i veckan.

Tänk om hela din vecka var full av situationer då du automatiskt träffar tjejer? Hur vore det? Visst skulle det vara kul? Låt mig då säga så här: Du har redan mängder av situationer under en vanlig vecka då du har tillfälle att ta kontakt med tjejer.

Under en vanlig vecka, gör du något av följande?:
Är på jobbet
Går ut på lunch
Handlar
Tränar (gym eller något annat)
Går ut med hunden
Shoppar
Går på bio
Är ute och går
Åker buss/tåg/tunnelbana

Försök ordna ditt liv så att du maximerar antalet situationer och tillfällen då du har möjlighet att träffa tjejer. Några exempel:

Du handlar och det finns två kassor öppna. I ena kassan sitter en kille och i den andra sitter en tjej. Vilken tar du?
Du går till gymmet. Springer du direkt till omklädningsrummet eller pratar du med tjejen i receptionen?
Du åker buss. Sätter du dig bredvid en tjej eller en kille? Säger du något till tjejen?
Du går ut på lunch. Är det du eller din lunchpolare som beställer av servitrisen?
Du är ute och går. Säger du hej till en snygg tjej du möter?
På jobbet. Hänger du bara med dina manliga kollegor eller pratar du och flörtar med dina kvinnliga kollegor?

Här har du fått tips om hur du kan göra för att maximera din exponering ute på fältet. Tips och idéer om hur du tar kontakt med tjejerna du träffar finner du i Bli en alfahane I.

Uppdrag: Utmana dig själv att ta kontakt med så många tjejer du kan under en dag. Det spelar ingen roll vad det handlar om. Ta ögonkontakt, säg hej, le, småprata. Det viktigaste är att du inte undviker ett läge där du kan få en kontakt. När du har fått in det rätta tänket så kommer du märka vilka möjligheter som öppnas för dig.

Lycka till!

Ny manual på www.alfahane.se

De bästa kosttillskotten för en snygg och sund kropp


Med träning, bra mat och ordentligt med sömn kan du nå bra resultat, men för att snabbare nå dina mål kan det vara en god idé att ta kosttillskott. De produkter som listas här kommer att ge dig snabba resultat.


Dessa tillskott måste du bara ha i skafferiet:


Multivitamin/multimineral
Saknar du bara ett mikrogram av något litet ämne kan det vara så att kroppen fungerar sämre. För att undvika att du får brist på någon vitamin eller mineral är det smart att ta ett tillskott. Det bästa är om du hittar en produkt som innehåller alla ämnen du behöver, utan att du behöver ta en massa olika tabletter. Mivitotal innehåller allt du behöver.


Omega3
Omega3 fettsyror är livsviktiga näringsämnen som har mängder av goda effekter för hjärta, blodkärl, cellmembran och för hjärnan och nervsystemet. Dessutom hjälper Omega3 fettsyror att bränna fett.


Whey-80
För att kroppen inte ska gå in i ett muskelnedbrytande tillstånd bör du tillföra kroppen protein med tre timmars mellanrum varje dag. Går det längre mellan intagen av protein börjar kroppen äta av musklerna för att få energi, samtidigt som fettinsamlingen ökar. Speciellt på morgonen och efter träningen är det viktigt att få i sig protein.


Följande produkter är överkurs men kommer att ge dig grymma resultat:

BCAA
Grenade aminosyror, BCAA, har mängder av positiva effekter. BCAA verkar för optimal muskeluppbyggnad, hindrar muskelnedbrytning, påskyndar återhämtning efter träning, ger förbättrad uthållighet och sparar muskler under diet.


HMB

HMB anses motverka nedbrytning av muskelmassa. För maximal effekt bör HMB tas ihop med kreatin.


Kreatin

Kreatin är en utmärkt produkt vid explosiv träning, såsom gymträning. De flesta som använder kreatin upplever en ökning av muskelmassan och en snabb återhämtning efter träning. För bästa effekt bör kreatinet tas i cykler på 6-8 veckor med 3-4 månaders uppehåll.


Konjugerad linolensyra (CLA)

CLA minskar kroppens förmåga att lagra fett. Träning i samband med intag av CLA innebär att kroppen kommer att utnyttja fett som energi i en högre grad. CLA har även en dokumenterad muskeluppbyggande effekt.


Alfa liponsyra (ALA)

Alfa liponsyra är en av de kraftigaste antioxidanterna som finns. ALA (Alfa liponsyra) hjälper dig att gå ner i vikt genom att stabilisera insulinnivåerna, ökar kreatinupptaget till musklerna och bygga fettfri muskelmassa.