2006-05-12

Förväntan och upphetsning

Tänkte här för ett tag gå ifrån defftipsen och träningstipsen. Har du läst min blogg under den senaste månaden och följt tipsen har du förhoppningsvis fått till tvättbrädan och en i övrigt schysst deff varför vi nu ska gå in på lite mer mjuka frågor. Börjar här med vad jag kallar förväntan och upphetsning.

Tänk så här: När du var liten och skulle fylla år så låg det en schysst förväntan i luften en hel vecka innan den stora dagen. Detsamma om du skulle åka på en klassresa eller något liknande. Det var spännande eftersom man inte visste vad som skulle hända, vilka presenter man skulle få eller om man skulle få pussa på någon av tjejerna som var med på klassresan.

En sådan positiv förväntan kan du använda för att tända tjejer. Även om du nu mot förmodan aldrig haft en tjej (det är väl kanske möjligt, men det är därför den Manliga bloggen finns här för dig) så vet du nog om att tjejer älskar överraskningar. Det räcker med att mumla någon om en överraskning för att det ska fastna i huvudet på tjejen och sen försvinner det inte förrän du har visat vad överraskningen är. Och det spelar egentligen ingen roll vad överraskningen är eftersom det är förväntningarna och spänningen som är hela grejen.

Jaha tänker läsaren nu, hur hjälper detta mig att skaffa brudar? Hold on, svaret får du i del 2. Tänk på att en hetsig, otålig man är det osexigaste som finns. En sån kille får inga tjejer... Denna del 1 syftar till att introducera tekniken.

Del 2 av denna serie kommer handla om hur du använder tekniken om "förväntan och upphetsning" till din fördel i sängen.

Links to this post:

Skapa en länk

<< Home