2006-04-09

Vässa dejtingtekniken

En fördel med att nätdejta är att det är lätt att prova olika tekniker för att se vad som fungerar för olika tjejer och olika situationer. Du kan lära dig saker som du kan använda på stan, på krogen, i kön på ICA. Prova dig fram tills du har en “flirt-taktik” som du känner dig trygg med. Alfahane ska här ge några grundtips så att våren blir en ända lång serie av dejter och annat kul =)

Var dig själv men inte för mycket. Dvs, visst vissa tjejer tycker säkert att din frimärkssamling är fantastiskt spännande men en sån tjej är nog lite märklig på fler sätt (tänk Carrie eller valfritt psykfall). Allt i lagom doser.

Häng inte upp dig på en tjej. Ok, så du skickade världens bästa öppningsmail till en tjej och efter två dagar har hon inte svarat. Skicka då inte ett till mail där du frågar varför hon inte har svarat. Hon kommer slänga det mailet i papperskorgen direkt. Tjejer känner igen desperata killar lång väg.

Använd de här första tipsen när du ger dig ut på Internet för att fixa damer. De här tipsen är grundstenarna i din framtid som player.