2006-04-09

Bästa ställena att ragga på del 2

Egentligen borde jag vänta med att skriva om det här stället eftersom det är kungen av bra ställen att ragga på. Ni läsare borde få vänta på den här…

Av de många platser och situationer där det finns läge att charma pumor finns det inget, inget, som är så bra som det här. Vad jag talar om? Uteserveringar naturligtvis! Så fort det blir lite varmt ute flockas folk på uteserveringar. Folk är avslappnade och sociala. Den typ av uteservering som är mest lämpad för en attack från en alfahane är uteserveringar med tillstånd att sälja alkohol. Varför? Jo för att alkoholen gör alfahanens framtida erövringar ännu mer avslappnade och sociala! Det finns dock ett några saker som man bör tänka på.

Tjejer går alltid ut i sitt tjejgäng. När du gör din första attack mot en lämplig kandidat, se då till att få med dig hela gruppen först. SEN går du på din kandidat. Om du inte följer detta råd kommer kandidatens vänner att göra allt för att få bort dig från bordet och kandidaten kommer att följa sina vänners inställning. Om du först har bearbetat hela gruppen med att du är en skön alfahane kommer din utvalda också att känna sig speciell eftersom du har valt just henne.

Jobba i par. Ta med dig polaren ut. Annars kan du bli betraktad som en märklig kille utan polare. Det ger också följande fördelar: din polare kan bearbeta gruppen och du kan fokusera på din kandidat; din polare kan märka (om inte du gör det) om din kandidat inte är intresserad. Se dock bara till att din polare inte är för packad och att det är en kille som fungerar socialt. Fete TV-spelsberra är inte en bra partner.

Var inte för packad. Det tål att sägas många gånger. Dra ett par bärs innan ni går ut så ni kommer i stämning. Fyllna sedan till på uteserveringen MED tjejerna. Tjejer dricker som bekant inte särskilt mycket. Speciellt om de bara ska ut för en “öl” på stan med väninnorna och sedan dra hem. Om du kommer päcked som en röv blir det inget för dig. På nattklubben kanske men inte på uteserveringen.

På vintern då? Visst, tekniken går att använda i baren också men det finns några skillnader. För det första är utbudet mindre. På sommaren är ALLA ute. För det andra är folk mer reserverade och trötta på vintern. Men de principer som jag skrivit om ovan fungerar oavsett tid och plats.