2006-04-09

Lysande ställen att flirta med brudar på del 1

En brorsa till en av Alfahanes mycket manliga polare är helt suverän på att plocka upp brudar på tåg. Hur han gör, jo han sätter sig helt ogenerat bredvid den snyggaste tjejen på tåget och kör den kaxiga alfahane-stilen. Nu tänker ni säkert: Jo men den här killen är säkert skitsnygg och kan snacka till sig vad som helst. Visst, han är inte helt bäng, men som Alfahane alltid förespråkar: Är Dennis Rodman särskilt snygg? Är Lemmy i Motörhead särskilt tilltalande? Det handlar om manlighet…! Du spinkige, fjunige tonårskille med pizzaface, det finns alltså räddning för dig ;) .

På tåget: Tänk inte så mycket, bry dig inte så mycket, släpp nervositeten och gå helt sonika fram till en snygg tjej och be om att få sätta dig. Vad du ska säga som öppning? Spelar ingen roll! 95 procent av alla som åker tåg är fett uttråkade och blir överlyckliga av lite distraktion. Du behöver kanske inte dra upp att du blev mobbad på högstadiet eller att du samlar på frimärken men annars är det fritt fram. Bara genom att du tar den första kontakten och orädd sätter dig bredvid henne kommer att göra henne vänligt inställd till dig.

VIKTIGT! Se till att du säger eller gör något närmande (du ska inte tafsa på henne………………..) men något som gör att hon ser dig som ett potentiellt strul eller mer inom de första fem minuterna. Ta hennes nummer till exempel. Gör du inget, kommer hon bara tycka att du va ganska trevlig att prata med och så blir det ingenting med det. Visst, det kan ju vara kul att prata lite men du satte dig ju bredvid henne för att få till något, eller hur?! Vill du ha trevligt och prata med folk kan du lika gärna sätta dig bredvid en gammal unken tant och prata om knyppling. Och gillar du knyppling är du på fel webbsida grabben.

Seså, se till att omsätta teorin i praktiken nu! Om du känner dig osäker, träna genom att bara byta några ord med någon tjej nästa gång du åker tåg (buss funkar också ganska bra men av naturliga skäl så blir folk mer svårflörtade på bussen. Man kan inte röra sig, har dålig överblick, man sitter så nära etc. etc.).